Noi reglementări ale circulației pe străzile din municipiu, aprobate în ședința Comisiei de Siguranţă a Circulaţiei

Primarul municipiului Satu Mare, dr. Coica Costel Dorel a convocat joi, 23 octombrie Comisia de Siguranţă a Circulaţiei. În urma vizitelor efectuate în cartiere împreună cu echipa edilului şef, la întâlnirile cu cetăţenii au fost semnalate multe probleme care ţin de competenţa Comisiei de Siguranţă a Circulaţiei.

comisia de circulatieAstfel în cadrul şedinţei de joi au fost soluţionate majoritatea solicitărilor. S-au aprobat următoarele măsuri:

Vor fi montate semafoare cu buton la trecerile de pietoni din următoarele locații: Bulevardul Octavian Goga intersecţie cu Strada Basarabia; Bulevardul Octavian Goga în dreptul magazinului Billa; Bulevardul Lucian Blaga; Strada Martirilor Deportaţi la intrarea principală în Piaţa Agroalimentară nr. 1; va fi marcată pista de biciclişti de pe digul râului Someş.

Va fi instituită limitarea de tonaj la 7,5 tone pe Strada Bradului pe porţiunea cuprinsă între Strada Platanului şi Strada Pinului. Se va monta o oglindă de circulaţie în intersecţia Străzii Astronauţilor cu Bulevardul Sănătăţii, pentru o mai bună vizibilitate. Vor fi înfiinţate treceri de pietoni la intersecţia Străzilor Eroilor, George Călinescu, Rodnei; Strada Ganea în zona blocurilor CG 6, CG 4; Aleea Ilişeşti, în zona Liceului Teologic Nicolae Steinhardt; Bulevardul Lucian Blaga în zona cimitirului; Drumul Botizului în zona imobilului cu nr.88; Strada Şoimoşeni intersecţie cu Drumul Botizului; la ieşirea de pe Aleea Universului spre Strada Zenit.

Va fi marcată pista de biciclişti şi vor fi amenajate rampele de urcare și coborâre pe Drumul Botizului. Vot fi plantați stâlpişori pe Strada Ganea în zona magazinului CBA, pentru limitarea accesului autovehiculelor, precum și pe Bulevardul Transilvania, în zona blocului T7.

Va fi instituită oprirea interzisă pe Bulevardul Henri Coandă, de la intrarea Ergolemn până la Strada Corvinilor. De asemenea, va fi extinsă zona de parcare pe Strada Rodnei în zona Pieței de vechituri, până la o distanţă de 25 metri până la intersecţia cu Strada Bariţiu.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 23, 2014. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.