Halmeul și Tarna Mare votează singurul candidat de dreapta, Călin Popescu Tariceanu

Echipa de campanie a lui Călin Popescu Tăriceanu, condusă de Claudiu Sulea, preşedintele filialei municipale PLR Satu Mare, a ajuns joi, 23 octombrie, la Halmeu pentru a face cunoscut programul singurului candidat prezidențial de dreapta, cu adevărat liberal, şi anume pe Călin Popescu Tăriceanu.

DSC_0037Plină de elanul pe care ți-o poate da numai conștiința că reprezinți un candidat redutabil, echipa de campanie a lui Tăriceanu și-a continuat periplul electoral la Tarna Mare.

Echipa de campanie a explicat cetățenilor, importanța exercitării dreptului la vot, dar mai ales să voteze în cunoștință de cauză, un candidat care în vremea cât a fost prim-ministru a fost mereu alături de oameni și de problemele lor, un politician are a știut să transforme în mod magistral, proiectele într-o realitate prosperă.

„Votăm Călin Popescu Tăriceanu pentru că a mărit pensiile, salariile și pentru că a avut grijă de tineret creând noi locuri de muncă”, au declarat niște doamne entuziaste la vederea echipei de campanie.

Rezultatele acţiunilor de promovare de tip door-to-door au fost peste așteptări, cetăţenii din aceste localități au primit cu încredere și speranță, echipa de campanie a lui Călin Popescu Tăriceanu și i-au asigurat pe susținătorii acestuia că îl vor vota cu siguranță.

Departamentul de Comunicare al Partidului Liberal Reformator

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 23, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.