Candidatul la președinția României, Victor Ponta va sărbători Ziua Armatei Române la Carei și Satu Mare

Primul ministru al României și candidatul la președinție din partea PSD, Victor Ponta, va participa la festivitățile prilejuite de Ziua Armatei la Carei și Satu Mare, a anunțat președintele Organizației Județene PSD Mircea Govor, în conferința de presă din 24 octombrie. Vor mai participa ministrul Apărării Mircea Dușa, ministrul de Externe Titus Corlățean, şeful Statului Major General, general-locotenent Ştefan Dănilă și alți invitați.

IMG_0017La conferința de presă au mai participat primarul Municipiului Satu Mare și președintele Organizației municipale PSD, dr. Dorel Coica precum și președinta Organizației Municipale de Femei, Manuela Rogoz.

Mircea Govor a spus că nu a primit încă un răspuns la întrebările puse lui Klaus Iohannis, în special la întrebările referitoare la implicarea lui în rețeaua traficanților de copii din 1990. ”Este o pată pe obrazul României. Cum poate fi condusă o țară de un om care a luat bani din vânzarea copiilor? Este inumană, inacceptabilă această situație. Opinia publică trebuie să ia poziție până nu e târziu, să răspundă în fața legii și a lui Dumnezeu. Să aibă curajul să iasă în fața opiniei publice și să răspundă la întrebările ce i s-au pus”, a precizat Mircea Govor.

Dr. Dorel Coica a arătat că este îmbucurător că sub conducerea guvernului Ponta s-a reușit un procent de absorbție a fondurilor europene de 40%. Din acești bani s-au alocat sume importante și pentru Satu Mare, pentru o sală polivalentă, bazin de înot acoperit, al treilea pod, șoseaua de centură, modernizarea bazei materiale a școlilor etc. Primarul Dorel Coica consideră că prezenta campanie electorală actuală la Satu Mare se desfășoară în limitele legale. Este convins că Ponta va câștiga alegerile deoarece este cel mai competent și cel mai bun.

Manuela Rogoz a făcut referire la măsurile Guvernului Ponta pentru tineri dintre care: Programul ”A doua șansă”, adresat persoanelor care nu au frecventat școala. A introdus programul ”Tineri întreprinzători”, cu finanțare nerambursabilă de până la 10.000 de euro pentru tineri ce derulează o afacere. Programul ”Start” prin care guvernul acoperă până la 100.000 de lei maximum 80% din cheltuielile începerii unei noi afaceri de către tineri.

În încheiere, Mircea Govor a spus că oaspeții vor participa atât la Carei, cât și la Satu Mare la festivitățile organizate cu prilejul Zilei Armatei Române, după care la Carei se va inaugura Primăria iar la Satu Mare se va da în folosință Ambulatoriului II de pe strada Gheorghe Lazăr.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 24, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.