Primarul dr. Dorel Coica vrea să premieze anual cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie

Joi, 24 octombrie, primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica a premiat o nouă serie de cupluri care au împlinit 50 respectiv 60 de ani de la încheierea căsătoriei civile, cu domiciliul stabil în Satu Mare. Premierea a avut loc în sala de căsătorii civile din cadrul Primăriei Satu Mare, în prezența Ministrului Apărării Naționale, Mircea Dușa, primarului municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, directorului executiv al Direcției de Evidență a Persoanelor, Ionel Torja.

DSC_0018Au fost acordate diplome de onoare și premii în bani, în suma de 500 lei fiecărui cuplu, unui număr de 28 de cupluri căsătorite de 50 de ani, respectiv altor 18 cupluri cu vechime de 60 de ani de căsătorie. Primarul dr. Dorel Coica a spus că va înainta consilierilor locali propunerea ca anual cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsnicie să fie recompensate cu suma de 500 lei.

DSC_0033Redăm numele celor care au împlinit 50 de ani de căsătorie: Leitan Vasile și Roza, Balogh Ioan și Elisabeta, Lupșe Valer și Ana, Slătian Ioan și Irina, Tulian Ioan și Floare, Mare Vasile și Elena, Major Zoltan și Marta, Pop Francisc și Ilona, Nagy Istvan Zoltan și Iolanda Elisabeta, Costea Ioan și Maria, Nastor Ioan și Rozalia, Grebur Arpad și Rozalia, Pomian Vasile și Estira, Notarius Iosif și Elisabeta, Suto Alexandru și Emma, Nagy Janos și Maria Magdalena, Rednik Mihai Tibor și Ana, Penzes Ferencz și Sabina Ioana, Cozma Viorel și Livia, Gnandt Victor și Aranka, Hengeli Ștefan și Erzsebet, Haidu Constantin Ioan și Eugenia, Horvat Vasile și Floare, Lupșa Gheorghe și Edit Margit, Crișan Gheorghe și Letiția, Szabó Andrei și Iolanda, Kiss Miklós József și Erzsebet, Foriș Ștefan și Ileana.

DSC_0017Au sărbătorit 60 de ani de la încheierea căsătoriei: Boitor Vasiliu și Aurelia, Lucaciu Ioan și Emilia, Sotac Antoniu și Susana, Oros Ioan și Maria, Mulbauer Anton și Elisabeta, Galiger Ioan și Maria, Brad Iosif și Sultana, Codrescu Nedelcu și Iolana, Sima Dumitru și Floare, Pop Ioan și Ana, Nica Ioan și Floare, Timiș Vasile și Letiția, Achim Augustin și Felicia, Gheorghe Florea și Rozalia, Bud Vasile și Aurelia, Deac Iacob și Maria, Salyi Nicolae și Iolanda Ileana, Pop Tiberiu și Viorica Floare, Ulici Vasile și Ileana.

Sincere felicitări tuturor celor sărbătoriți, și din partea redacției Actualității Sătmărene!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 26 octombrie 2014. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.