Locuitorii din comuna Păulești îl vor pe Călin Popescu Tăriceanu la Cotroceni

Sâmbătă, 25 octombrie 2014, o echipă de campanie în frunte cu Robert Laszlo au realizat o acțiune „door-to-door” de promovare a candidatului independent, Călin Popescu Tăriceanu, explicându-le importanța participării la vot, dar și realizările pe care candidatul lor le-a avut în perioada 2004-2008 cât timp a fost prim-ministrul României. 

poz- (2)Păuleștenii au remarcat faptul că pe vremea lui Tăriceanu, cetățenii au resimțit efectele pozitive ale guvernării sale, și traiul lor a fost unul mai bun.

Echipa de campanie a îndemnat locuitorii din satele aparținătoare comunei Păulești să voteze singurul candidat cu adevărat de dreapta, care a ținut piept tiraniei lui Băsescu.

Pop Ioan a declarat că: „îl  votez pe domnul Tariceanu că mi-a ridicat pensia, și tare bine mi-a fost. Și dacă ajunge președintele nostru cu siguranță că și copiii mei vor avea un viitor la noi acasă, și nu mai vor fi nevoiți să plece la munci în străinătate.”

Păuleștenii, indiferent de naționalitate s-au declarat optimiști în șansele lui Tăriceanu de a ajunge la Palatul Cotroceni, pentru că este singurul candidat cu adevărat pregătit să ocupe funcția de președinte al României.

Departamentul de Comunicare al Partidului Liberal Reformator

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 26, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.