Artista Manherz Ibolya a deschis la Castelul Károlyi o expoziție de tablouri cu flori

Duminică, 26 octombrie 2014 începând cu ora 12.30 în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din municipiul Carei a avut loc vernisajul expoziției de pictură a artistei Manherz Ibolya. Expoziția cuprinde 35 de picturi, predominând tablourile cu flori.

DSC_0052mManherz Ibolya s-a născut în Sărmășag în 1959. La vărsta de 17 ani se mută la Satu Mare, unde locuiește timp de 22 ani. După, se stabilește la Petrești, unde are reședința acum. A început să picteze de curând, expoziția actuală fiind realizată în doar câteva luni. Pentru a aprofunda tehnica picturii s-a înscris la Școala de Arte din Satu Mare, unde studiază în prezent.
 
DSC_0045mÎn cadrul evenimentului au luat cuvântul Poósz Lórand și Adrian Ștefănuți, referenți în cadrul Direcției de Cultură a municipiului Carei, care au precizat detalii despre artistă și creațiile acesteia, iar la final, aceasta a adresat câteva cuvinte celor prezenți și le-a mulțumit pentru prezență. Momentele muzicale au fost asigurate de Beiland Arnold, elev al Liceului Teoretic din Carei, care a interpretat la pian 4 melodii clasice.
 
DSC_0079mCreațiile pot fi admirate în Sala de expoziții de la etajul Castelului Károlyi din municipiul Carei timp de trei săptămâni, până la data de 14 noiembrie, conform programului Muzeului Municipal din Carei, de marți până duminică, între orele 9.00-17.00.

DSC_0073m

DSC_0080m

DSC_0082m

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 26, 2014. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.