Două furturi din locuințe, la acest sfârșit de săptămână la Săcășeni și Berveni

Polițiștii sătmăreni au fost solicitați la acest sfârșit de săptămână să intervină la două infracțiuni de furt calificat din locuințe, respectiv violare de domiciliu.

Furt_locuinteÎn data de 24 octombrie, vineri, orele 14.00, poliţiştii postului de poliţie comunal Săcăşeni au fost sesizaţi de către S. Traian de 78 ani despre faptul că, în noaptea de 22 spre 23 octombrie, autori necunoscuţi i-au pătruns pe uşa închisă dar neasigurată cu sistemul de închidere în locuinţă, de unde au sustras un telefon mobil marca Nokia, precum şi mai multe articole de îmbrăcăminte şi băuturi alcoolice, valoarea prejudiciului creat fiind de aproximativ 400 lei.

În urma verificărilor efectuate de către poliţişti a fost identificat autorul în persoana lui I. Felician de 43 ani. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate, iar autorul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşrii infracţiunii de furt calificat.

În data de 26 octombrie, duminică. în jurul orelor 02.15, patrula de siguranţă publică formată din poliţişti ai Secţiei 7 poliţie rurală Carei şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Satu Mare a fost sesizată, prin Sistemul Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, de către M. Zsolt din Berveni, despre faptul că a surprins două persoane de sex masculin în timp ce răscoleau prin mobilierul dintr-o încăpere a locuinţei sale.

Deplasându-se la faţa locului patrula a reuşit reţinerea şi identificarea unuia dintre autori în persoana lui G. Alexandru de 38 ani. În urma activităţilor întreprinse s-a reuşit şi identificarea celei de-a doua persoane ca fiind B. M. de 17 ani. Cei doi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la furt calificat şi violare de domiciliu.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 26, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.