Echipele de campanie ale PSD Satu Mare s-au întâlnit cu cetățenii din Ardud, Carei și Crucișor

Echipele de campanie ale PSD au stat duminică și luni de vorbă cu cetățenii din Ardud, Carei și Crucișor și în mai multe locații din Municipiul Satu Mare. În discuțiile purtate cu aceștia le-a fost explicată importanța exercitării dreptului la vot, dar mai ales să voteze în cunoștință de cauză un politician care să le apere interesele.

10728969_10202099759970054_1000053549_nRezultatele acţiunilor nu au întârziat să apară, cetățenii din aceste localități au primit cu încredere și speranță echipa “celor trei trandafiri” și i-au asigurat că îl vor vota cu siguranță pe Victor Ponta. Cei mai mulți oameni s-au plâns de Regimul Băsescu, menționând că abia așteaptă ca mandatul acestuia să se încheie. “Scăpați-ne de Băsescu, ne-a tăiat pensiile, salariile și ne-a trimis copiii la muncă în străinatate…”, a spus un cetățean din Ardud.

Victor Ponta vrea să fie un alt model de președinte, fără conflicte, fără scandal, care își dorește ca toți cetățenii să participe și să colaboreze pentru dezvoltarea României. Este singurul care a demonstrat că poate elibera România de Regimul Băsescu, singurul care a rezistat atacurilor lui Traian Băsescu și ale oamenilor acestuia.

Staff-ul de campanie va continua să se întâlnească cu oamenii pentru ca toți să afle proiectele pe care Victor Ponta le are pentru o Românie unită. Concluzia unanimă a fost una singură: Alianța PSD-UNPR-PC are capacitatea și forța de a lupta pentru ca Victor Ponta să devină Președintele României.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 27, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.