Expoziție de pictură și design ambiental în culorile toamnei, la Biblioteca Județeană Satu Mare

Biblioteca Județeană, sub patronajul Consiliului Județean Satu Mare, în colaborare cu Palatul Copiilor Satu Mare, organizează miercuri, 29 octombrie, vernisajul expoziției de pictură și obiecte de design ambiental, intitulată sugestiv "Culorile toamnei". Evenimentul inițiat și derulat de Secția de împrumut pentru copii din cadrul instituției de cultură, va debuta la ora 16.00, în Sala multimedia.

Invitatie_Culorile toamneiExpoziția va cuprinde lucrări realizate de cursanți ai atelierelor și cercurilor din cadrul Palatului Copiilor precum "Atelierul fanteziei", coordonat de profesoara Mădălina Dragoș; "Cercul de pictură", coordonat de profesoara Szemak Zsuzsa și "Cercul de Origami și Design ambiental", în coordonarea profesoarei Sarvady Edit. Această activitate vine în completarea expoziției tematice de carte și de promovarea colecțiilor, cu același nume, "Culorile toamnei", găzduită de standul expozițional din incinta Secției pentru copii.

"Principalele obiective ale acestei activități sunt stimularea creativității în rândul tinerelor generații, promovarea copiilor talentați și atragerea de noi parteneri alături de Biblioteca Județeană Satu Mare. Inițiativa noastră a fost primită cu mare entuziasm, atât de către conducerea Palatului Copiilor, cât și de către doamnele profesoare care coordonează activități în cadrul diferitelor cercuriInvitatie_Culorile toamnei și ateliere de creație artistică, fapt ce ne determină să privim cu optimism spre proiecte și programe viitoare, organizate în parteneriat", a declarat Lacrima Istrăuan, directorul interimar al Bibliotecii Județene Satu Mare.

La eveniment sunt invitați să participe reprezentanți ai Palatului Copiilor, profesori coordonatori, copiii care frecventează diferite cercuri artistice, însoțiți de familiile lor, jurnaliști, publicul larg. O parte din lucrările expuse vor fi donate bibliotecii, cu scopul de a crea o ambianță plăcută în spațiile destinate activităților pentru copii, atât la sediul central, cât și la cele trei filiale de cartier.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 28, 2014. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.