Campania PSD Satu Mare a continuat cu succes în Medieșu Aurit, Halmeu, Lucăceni și în municipiu

Echipele de campanie ale PSD au stat marți, 28 octombrie de vorbă cu cetățenii din Medieșu Aurit, Halmeu, Lucăceni și din municipiul Satu Mare. Membrii echipelor de campanie s-au bucurat de o prietenoasă primire, cetățenii declarându-se optimiști în sansele lui Victor Ponta de a ajunge la Palatul Cotroceni, pentru că este singurul candidat cu adevărat pregătit să ocupe funcția de președinte al României.

UntitledReprezentanții PSD au stat de vorbă cu locuitorii explicându-le importanța participării la vot, au împărțit materiale electorale cu realizările pe care Victor Ponta le-a avut de cand este Primul Ministru al României și programul pe care îl are ca și candidat al Alianței electorale PSD-UNPR-PC.

Cea mai importantă calitate a candidatului Victor Ponta este aceea că și-a respectat întotdeauna cetățenii, onorându-și toate promisiunile! Politica lui nu este doar una consecventă, ci și una care vine în întâmpinarea nevoilor și cerințelor oamenilor. 

“Ne dorim în fruntea țării un om corect mai presus de orice, și domnul Ponta este un om corect…“, spunea o bătrânică din târgul de la Medieșu Aurit.

Misiunea lui Victor Ponta, ca om politic este aceea de a ridica nivelul de trai al românilor la unul european, aceea de a schimba față coruptă a României și de a aduce unitate între cetățeni, să sprijine investițiile publice indiferent de dezbaterile ideologice și care să ajute la consolidarea poziției României la masa negocierilor europene. 

În anul 2015 va exista spațiu fiscal pentru reducerea TVA la 9% la legume-fructe și apoi la carne. Guvernul Ponta a avut succes cu reducerea TVA la produse de panificație. Asta înseamnă că anul viitor putem începe proiectul pentru legume-fructe, unde avem o mare evaziune fiscală, iar apoi și la carne.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 28, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.