Baschet: ICIM Arad – CSM Satu Mare: (89-62)

Echipa de baschet a CSM Satu Mare a întâlnit marți, 28 octombrie, în deplasare, ICIM Arad. Meciul s-a jucat de la ora 18.30. Partida a contat pentru etapa a VII-a a Ligii Naționale de baschet feminin. 

news_image_599_7În primul sfert arădencele s-au impus cu scorul de 33 la 18, reușind să depășească echipa oaspete și în sfertulsecund cu 23 la 6. ICIM Arad a intrat la vestiare cu un avantaj de 32 puncte (56-24). După revenirea de la vestiare, CSM Satu Mare și-a adjudecat sfertul al treilea cu 16 la 24, pentru ca ultima parte a meciului să aparțină gazdelor (17-14).

Pentru CSM Satu Mare au marcat: Ashley Adams (20 de puncte), Toccara Ross (14), Andreea Orosz (10), Eniko Laza (10), Bianca Voica 3, Marjia Radovic (3), Flavia Ferenczi (2).

După parrtida de marți, CSM Satu Mare se clasează pe locul 11. În următoarea etapa, CSM-ul va intalni sâmbătă, 1 noiembrie, pe teren propriu, echipa din Alexandria.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 28, 2014. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.