Tăriceanu, cel mai bun președinte pentru locuitorii din Ardud, Betiug, Homorodu de Jos, Homorodu de Mijloc și Homorodu de Sus

Echipa de campanie a lui Călin Popescu Tăriceanu a ajuns luni, 27 octombrie, în localitățile Ardud, Betiug, Homorodu de Jos, Homorodu de Mijloc și Homorodu de Sus.

DSC_0043„Călin Popescu Tăriceanu a fost mereu de partea ta!”. Oamenii i-au primit cum nu se poate mai bine pe „tăriceni” asigurându-i că pe data de 2 noiembrie vor pune ștampila de vot pe poziția cu numărul 13.

Doamna Viorica Țiplea din Homorodu de Jos îl susține pe Călin Popescu Tăriceanu pentru că „a fost singurul care mi-a mărit pensia, aștialalți numa’ de tăiat știu, nu mai îmi ajunge nici de medicamente, apoi cred că dacă a ajunge președinte ni le-a majora la loc”.

DSC_0068Locuri de muncă pentru tineret

Echipa de campanie a ajuns și în orașul Ardud. Ardudanii nu au uitat că în prerioada guvernării Tăriceanu au fost create peste 600.000 de noi locuri de muncă și au fost mărite salariile.

„Votăm Călin Popescu Tăriceanu pentru că a mărit pensiile, salariile și pentru că a avut grijă de tineret creând noi locuri de muncă.”, au declarat două doamne entuziaste la vederea echipei de campanie.

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 29, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.