O tănără de 15 ani a suferit răni grave după ce a căzut de la etajul 4 al unui bloc

În intervalul 22.02.2013 – 25.02.2013 (ora 7.00), la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare au primit asistență medicală un număr de 520 de persoane din care 136 au fost copii.

ambulanta_81023600Șapte persoane au ajuns la UPU după ce au fost agresate, cinci în stare avansată de ebrietate, trei după ce au fost victime ale unor accidente rutiere și alte două după ce au fost mușcate de câine.

În data de 23 februarie, în jurul orei 1.30 noaptea, a fost adusă la UPU o pacientă, conștientă, în vârstă de 15 ani, despre care s-a presupus că a căzut de la etajul patru al unui bloc. Pacienta a suferit mai multe fracturi la nivelul antrebrațului drept, coloanei vertebrale dorsale și coloanei vertebrale lombare, un traumatism toraco-abdominal și cranio-cerebral. Pacienta a fost transferată în cursul aceleași zile la Clinica de Neurologie din Cluj Napoca.

În data de 24 februarie, în jurul orei 2.50, la UPU a fost adus un pacient, bărbat, în vârstă de 62 de ani intoxicat cu fum. Bărbatul a fost găsit la domiciliul său, inconștient. În momentul de față pacientul se află internat la secția Cardiologie.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 25 februarie 2013. Filed under Sănătate. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.