Participanți numeroși și de toate vârstele, la Halloween Party din Carei

Miercuri, 29 octombrie 2014, de la ora 17.00 la noul teatru de vară în aer liber din Carei a avut loc Halloween Party. Ediția din acest an s-a bucurat de un număr foarte mare de participanți, copii, alături de părinți, bunici și prieteni au creat o atmosferă înfricoșătoare și totodată prietenoasă.

Toți cei prezenți, echipați în costumații care mai de care mai înfricoșătoare sau haioase, s-au distrat mai bine de două ore participând la diverse jocuri precum popicele cu fantome, aruncatul nucilor la țintele din dovleac sau concursurile „Cel mai frumos dovleac”, „Cel mai înfricoșător costum”. Un moment inedit a constat în spectacolul cu bule de săpun, oferit de actorii Iulia Benze și Kurt Murray, care au atras o mulțime de copii, datorită ingeniozității și măiestriei cu care au creat bulele.
 
Organizatorii, Direcția de Cultură și Centrul Cultural Carei, au oferit diplome și dulciuri participanților, care și în acest an au dat dovadă de creativitate prin sculptarea dovlecilor în cele mai interesante moduri, dar și prin costumațiile originale. Evenimentul s-a încheiat cu defilarea cu lanterne și lampadare și parada costumelor.
 
DSC_3913m
DSC_3923m
DSC_3926m
DSC_3927m
DSC_3930m
DSC_3931m
DSC_3939m
DSC_3953m
DSC_3958m
DSC_3963m
DSC_3966m
DSC_3969m
DSC_3971m

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 30, 2014. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

One Response to Participanți numeroși și de toate vârstele, la Halloween Party din Carei

  1. Cu ceea ce se cheltuieste cu aceste masti oribile, infioratoare (vezi poza 3!), masti si costume care socheaza copiii, nu ii educa, ar putea fi asigurata masa pe o saptamana. Cine are de castigat, financiar vorbind? Parintii elevilor mici si a celor de la gradinita arunca banii pe geam. La Craciun ce vor face? Nu o spun cu rautate, dar este o tampenie sa iti costumezi bietul copil asam il traumatizezi. Psihologii nu au nimic de zis despre aceasta intoxicare a sufletului?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.