Cetățenii din Gherța Mică și Tarna Mare îl vor pe Victor Ponta Președinte

Echipa de campanie a PSD Satu Mare a fost prezentă joi, 30 octombrie, în târgul de la Gherța Mică și în Tarna Mare unde le-au prezentat cetățenilor programul pe care Victor Ponta îl are pentru o Românie Puternică, o Românie Unită. S-au purtat discuții despre realizările Guvernării Ponta și beneficiile pe care le va avea România cu Victor Ponta, ca Președinte.

photo 2Ca Președinte al României, Victor Ponta se poate baza pe o majoritate stabilă în Parlament și pe o bună colaborare cu actualul Guvern. În acest fel, Victor Ponta va putea asigura stabilitatea în România și va pune capăt conflictelor între politicieni, astfel încât aceștia să lucreze în beneficiul cetățenilor români. 

Guvernul Ponta a dat pensionarilor banii tăiați de guvernul Boc și a majorat pensiile peste rata inflației. Acest proces de creștere a pensiilor și de reparație socială continuă și în 2015 cu o valoare peste rata inflației.

Pentru o Românie Puternică și Unită, votați poziția nr. 4 pe buletinul de vot! Votați Victor Ponta, Președinte!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 30, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.