La Grădinița cu Program Prelungit nr. 9 din Satu Mare s-au investit 133.938 lei pentru confortul copiilor

În prezența primarului Municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, subprefectului Altfatter Tamás, viceprimarului dr. Radu Roca, inspectorului școlar general Claudiu Mondici, managerul Zonei metropolitane, Gheorghe Rentea, șeful Biroului investiții, Szücs Zsigmond, șeful Biroului învățământ, Anca Marinescu, alături de consilieri și inspectori școlari, s-au recepționat lucrările efectuate la Grădinița nr. 9 cu Program Prelungit din Satu Mare.

DSC_0008Directorul instituției, Elisabeta Pop, a spus că s-au schimbat toate geamurile și caloriferele, care aveau o vechime de 44 de ani. Au fost cheltuite 82.890 lei pentru geamuri și 51.048 lei pentru calorifere, în total suma de 133.938 lei. Această grădiniță este una din cele mai mari din județ, cu 300 de copii în 15 grupe, cu secții: română, maghiară și germană. Un număr de 38 de angajați se ocupă de copii. Directorul a subliniat buna colaborare cu Primăria, astfel că lucrările au fost decontate la timp, asigurându-se cele mai bune condiții pentru copii. A adus mulțumiri tuturor celor care s-au implicat în buna desfășurare a lucrărilor recent efectuate.

DSC_0016Au mai vorbit vicepreședinta Asociației de părinți, Alina Pop și inspectorul școlar general Claudiu Mondici. Primarul dr. Dorel Coica a spus că obiectivul principal al Primăriei în momentul de față este reabilitarea tuturor instituțiilor de învățământ sătmărene. Echipa de la Primărie care se ocupă de aceasta îi are în componență pe managerul Zonei metropolitane, Gheorghe Rentea, șeful Biroului investiții, Szücs Zsigmond, șeful Biroului învățământ, Anca Marinescu, aceștia fiind prezenți la eveniment. ”Suntem bucuroși cu toții să contribuim la îmbunătățirea condițiilor și ambianței în care copiii sătmărenilor își desfășoară activitatea în școli și grădinițe. Mulțumesc tuturor colaboratorilor” ,a spus primarul dr. Dorel Coica. În încheiere un grup de copii au prezentat un scurt program artistic.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 30, 2014. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.