Mircea Govor îi cheamă pe sătmăreni să-l voteze pe Victor Ponta ca președinte al României

În cadrul conferinței de presă susținute în 30 octombrie, președintele Organizației Județene PSD Satu Mare, Mircea Govor a dorit să mulțumească prin intermediul presei pentru modul exemplar prin care locuitorii municipiilor Carei și Satu Mare s-au manifestat și comportat la evenimentele prilejuite cu ocazia Zilei Armatei Române și și-au arătat simpatia față de candidatul la președenția României, Victor Ponta. A subliniat că este a patra vizită a acestuia în județul Satu Mare.

DSC_0038În urma vizitelor lui Victor Ponta în Satu Mare s-au obținut pentru județ cele mai mari investiții din ultimii 25 de ani. Printre aceste investiții se numără: 19.300 de lei pentru aparatură și dotarea Spitalului Județean și Ambulatoriului, care este o sumă enormă pentru care Mircea Govor a mulțumit lui Victor Ponta, Liviu Dragnea, Nicolae Bănicioiu în numele sătmărenilor. De asemenea, orașul Negrești-Oaș a primit 2.100.000 de lei, la Carei pentru amenajarea primăriei s-au dat 1.600.000 de lei și 500.000 de lei pentru terminarea lucrărilor la Castel.

S-au mai alocat sume pentru reabilitarea podului Decebal; 15.000.000 lei pentru reabilitarea și modernizarea Stadionului Olimpia, investiție pentru o sală polivalentă la Satu Mare și altele. ”Sunt mândru că pentru obținerea acestora ne-am adus aportul și sunt bucuros să afirm că Victor Ponta a fost, este și va fi alături de județul Satu Mare. Județul nostru este cunoscut ca un județ cu oameni civilizați de care au dat dovadă și de 25 Octombrie, de aceea rog sătmărenii să-l votăm pe Victor Ponta ca președinte al României, pentru că este tânăr, creștin bun român, s-a ținut de cuvânt, reprezintă noua generație de politicieni care vrea să-i unească pe români, este luptător împotriva lui Băsescu și este susținut de importanți lideri europeni și americani, este aproape de armată, este mândru că este român”, a spus Mircea Govor.

În cuvântul său interlocutorul a mulțumit doamnei Andreea Paul că a îndemnat ardelenii să-l voteze pe Victor Ponta, spunând că apreciază acest fapt. ”Votăm un președinte care a făcut ceva pentru județul Satu Mare dar și pentru alte județe. Noi ardelenii nu trebuie să fim separați. În spatele lui Johannis se ascund PDL-iștii Blaga, Predoiu, Berceanu, Videanu, Boc, Andreea Paul, care au tăiat pensii, salarii au închis școli și spitale. Rog sătmărenii să-l voteze pe Victor Ponta, astfel încât la 17  noiembrie să sărbătorim victoria românilor adevărați“. Mircea Govor a mulțumit ministrului Apărării Naționale, Mircea Dușa pentru cea mai frumoasă paradă militară organizată la Carei și Satu Mare pe 25 Octombrie.

Mircea Govor și-a încheiat conferința de presă cu următoarea frază: ”Țineți minte trei cuvinte: Victor Ponta președinte”.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 30, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.