Adrian Cozma: Tinerii sătmăreni au votat pentru o Românie a lucrului bine făcut

Mulțumesc sătmărenilor dar mai ales tinerilor care au înțeles prin prezența lor la vot, responsabilitatea conferită de acest drept, câștigat cu atâtea sacrificii. Tinerii au înțeles primii că România trebuie sa intre în normalitate și ca această stare poate fi garantată doar prin câștigarea alegerilor de către candidatul ACL, Klaus Iohannis.

Cozma-PDLDoar un președinte serios, competent și care susține valorile europene poate moderniza statul și duce România spre vestul civilizat. Cu toții ne dorim o țară europeană, locuri de muncă, învățământ de calitate, sănătate și nu în ultimul rând respect din partea instituțiilor statului. Victor Ponta a demonstrat că poate să ne unească, cel mult, în sărăcie și umilință pentru că respectul și bunăstarea sunt doar pentru baroni și apropiații lui: rude, prieteni, lideri de partid. Este evident că tinerii nu mai cred în minciunile lui Ponta. 

Deși n-am împărțit 1.000 de carnete de partid, tinerii din ACL au făcut campanie din inimă, entuziaști și încrezători. Am făcut o campanie civilizată, cu bun simț, iar rezultatul obținut ne conferă mai multă determinare. Vremea populismului, a promisiunilor și a minciunilor apune încet, dar sigur. Dovada cea mai grăitoare este eșecul lui Ponta în Satu Mare. Nici vizitele dese cu ocazia inaugurărilor investițiilor lui Boc, nici trâmbițarea obositoare a unor mult visate investiții pentru Sătmar, nu i-au mai garantat lui Ponta succesul la urne. Putem spune că scârbiți de demagogie și minciună, prin votul lor negativ, negreștenii i-au retras proaspătului ”cetățean de onoare” distincția conferită cu puțin timp în urmă. Sătmărenii au votat  Klaus Iohannis, candidatul dreptei unite, imuni la pomeni electorale, insensibili la promisiuni, puternici în fața amenințărilor PSD-iste.

Sătmărenii au dovedit prin votul lor, că își doresc o altfel de Românie și un altfel de viitor. Votându-l pe Klaus Iohannis avem garanția unui președinte onest și dedicat total proiectelor care vizează viitorul modern al României. Haideți să scoatem Sătmarul din baia roșie în care se zbate și să-i dăm o șansă la modernizare și dezvoltare. Haideți să votăm pentru Klaus Iohannis și pentru lucrurile bine făcute!

Adrian Cozma, Președinte Tineret ACL Satu Mare

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 3, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.