Victoria extraordinară din județul Satu Mare a lui Klaus Iohannis este meritul sătmărenilor

Rezultatul obținut de candidatul ACL domnul Klaus Iohannis la Satu Mare, este de 32,37%, iar noi considerăm că este unul excelent. Acest scor este peste toți ceilalți contracandidați, fapt ce ne confirmă că sătmărenii au votat deja în turul I cu cel mai bun candidat la prezidențiale, cel care are un program solid, serios, transparent, și care își dorește o Românie normală, o Românie occidentală, a lucrurilor bine făcute.

Klaus IohannisSătmărenii au ales un alt mod de a face politică, mai serioasă, mai dedicată comunității, mai aproape de normalitate, cu un unic scop, acela de a avea o viață mai bună, mai morală, mai curată și de a  plasa județul nostru și țara noastră pe locul pe care-l merită în Europa și în lume. Suntem ferm convinși că în turul al 2-lea, sătmărenii, la fel ca si toţi românii îl vor alege pe Klaus Iohannis preşedintele României.

Le mulţumim tuturor cetăţenilor din județul Satu Mare, indiferent de etnia din care fac parte, si care au acordat votul candidatului Alianței Creștin–Liberale, Klaus Iohannis. În mod special, mulțumim tuturor sătmărenilor care au stat la cozi interminabile la secțiile de vot din afara țării pentru a-l vota pe Klaus Iohannis și de unde ne-au sunat și ne-au încurajat în acțiunea noastră. Mulțumim, de asemenea, întregii echipe de campanie a ACL Satu Mare, militanților și simpatizanților pentru mobilizarea extraordinară care ne-a adus pe locul 1 în județ .

Haideți să facem lucrurile să meargă ceas fiindcă doar lucrurile bine făcute dau rezultate trainice. Haideți cu Klaus Iohannis!

Secretariatul Tehnic Județean ACL Satu Mare

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 3, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.