Autori ai unor furturi, identificaţi de polițiștii sătmăreni

Marţi în jurul prânzului, poliţiştii din Supur au depistat în flagrant 3 tineri care sustrăgeau conductori electrici din cupru. Aceştia săpau un şanţ, în zona fostei topitorii din localitatea Supuru de Jos, care aparţinea unei societăţi comerciale din judeţul Maramureş pentru a sustrage conductori electrici din cupru, care aveau rolul de a alimenta cu curent pompele de apă, dar la momentul comiterii faptei acestea nu erau conectate la reţeaua electrică. Cei 3 aveau vârste cuprinse între 16 şi 19 ani şi au fost identificaţi ca fiind din localitatea Acâş.

cabluri-cupruDin cercetările efectuate s-a stabilit că aceştia înainte de afi prinşi, au reuşit să taie pentru a sustrage 3 bucăţi de conductori electrici de cupru, cu grosimea de 3,5 cm şi lungimea de 2,82 metri.

Luni dimineaţă poliţiştii din Ardud au fost sesizaţi de către Florian C. despre faptul că în timpul nopţii persoane necunoscute în incinta magazinului alimentar situat pe raza localităţii şi au sustras o sumă de bami. Oamenii legii s-au deplasat de îndată la faţa locului  şi au stabilit că s-a pătruns în incinta magazinului prin forţarea lacătului efectuând investigaţii pentru identificarea autorilor. Munca lor a fost încununată de succes ieri, când autorii au fost identificaţi, 2 adolescenţi de 16 şi respectiv 17 ani, care ar fi sustras suma de 100 ron din magazin.

În ambele  cauze se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 5, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.