Pictorul Lendvay Zoltan va expune peste 60 de lucrări la Castelul Karolyi

Duminică, 3 martie 2013, de la ora 12.15, la Castelul Karolyi va avea loc vernisajul expoziției de pictură aparținând artistului Lendvay Zoltan.

Direcția de Cultură și Sport a municipiului Carei și Centrul de Promovare a Turismului Cultural invită toți iubitorii de artă la acest eveniment, unde unul dintre cei mai apreciați artiști plastici din Carei va expune peste 60 dintre cele mai valoroase lucrări ale sale, în ambele săli de expoziții din castel.

Lendvay Zoltan s-a născut în 1959 la Carei, a absolvit Liceul de Arte Plastice din Satu Mare. Este membru fondator al asociației Provinciart din carei. Are la activ expoziții de grup și personale organizate în numeroase orașe din România, Ungaria, Austria și Germania. A participat și participă la tabere de creație, lucrările sale fiind deosebit de apreciate de publicul iubitor de artă.

afis lendvay3_mic

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 26, 2013. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.