28 de persoane participă luna aceasta la cursuri de calificare în meseriile de contabil și bucătar

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare va organiza și începe în luna noiembrie 2014 două cursuri de calificare în meseriile de contabil și bucătar. La aceste cursuri vor participa 28 de persoane, șomeri indemnizați sau neindemnizați. Aceste cursuri fac parte din programul de formare profesională pentru anul 2014.

bucatarPână în prezent, AJOFM Satu Mare a organizat 33 de cursuri de formare profesională, în meseriile: asfaltator, agent de securitate și pază, bucătar, cofetar, cameristă, confecționeră, contabil, coafor, frizer, instalator, îngrijitor bătrâni la domiciliu, lucrător în construcții, inspector resurse umane, ospătar, manichiuristă, mecanic auto, tapițer și zidar pietrar tencuitor.

Până la finele anului 2014, 616 persoane vor fi cuprinse în cursuri de formare profesională.

Din cele 616 persoane, 574 sunt șomeri din care 201 sunt șomeri din mediul rural iar 20 sunt romi. Formarea profesională este cea mai importantă masură activă care permite persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă și șomerilor indemnizați sau neindemnizați să se angajeze.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 7, 2014. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.