Jandarmii au aplicat amenzi de 12.000 lei, în acest weekend

În acest sfârşit de săptămână, în urma acționării pe linia prevenirii și combaterii faptelor antisociale, a evaziunii fiscale, a comerțului ilicit dar și pe linia furtului de material lemnos, energie electrică sau diferite bunuri proprietate personală sau din societăți comercialejandarmii sătmăreni au constatat cinci infracţiuni de furt şi au aplicat peste 60 sancţiuni contravenţionale.

jReferitor la sancţiunile contravenţionale aplicate,16 dintre acestea au fost avertismente, iar restul amenzi în valoare de 12.800 lei. Majoritatea amenzilor au fost aplicate în temeiul Legii 61 /1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, jandarmii intervenind atât independent cât şi în sprijinul Poliţiei pentru aplanarea unor conflicte între cetăţeni.

Cele cinci infracţiuni au constat în furturi de produse din magazine, dar şi de bunuri gospodăreşti sau energie electrică. Toţi autorii au fost prinşi în flagrant, aceştia încercând să sustragă diferite produse alimentare, bunuri gospodăreşti şi energie, iar pe numele lor au fost întocmite actele de constatare a faptelor susceptibile a fi infracţiuni de furt.

Pentru a solicita sprijinul Jandarmeriei Satu Mare, cetăţenii se pot adresa celui mai apropiat echipaj de jandarmerie sau pot apela non-stop numărul unic de urgenţă 112.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 26, 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.