Doi bărbați din Gherța Mică s-au lovit și tăiat cu sticlele de bere

Un alt scandal a avut loc la data de 08.11.2014 pe raza Secţiei nr. 8 Poliţie rurală Gherţa Mică. În acest caz evenimentul a avut loc pe raza localităţii Călineşti Oaş, în incinta unui local din zona de agrement.

politistLa data de 08.11.2014, în urma unui scandal spontan care a avut loc în incinta localului din zona de agrement a localităţii Călineşti Oaş, agresorul, Dumitru D., de 29 ani, i-a aplicat lui Marinel M., de 18 ani, o lovitură în zona capului cu o sticlă de bere, iar pe Vasile S., de 18 ani, aflat în local l-a tăiat în zona feţei cu un ciob de sticlă.

Cazul a fost sesizat poliţiştilor de către administratorul unei societăţi comerciale la data de 08.11.2014, la ora 22,45. Celor doi tineri de 18 ani le-au fost acordate îngrijiri medicale la centrul medical din comună, fiind în afara de orice pericol. În funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale se va face încadrarea legală a faptei. Cercetările în cauză continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 10, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.