Locuri de muncă în Danemarca pentru cei ce doresc să lucreze în agricultură

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare prin serviciul EURES aduce la cunoștința persoanelor care doresc să lucreze în agricultură în străinătate, că au posibilitatea de a obține informații cu toate detaliile aferente pentru a aplica deplin informați în legătură cu oferta oferită de Danemarca pentru culegători de mazăre.

mazarePersoanele înregistrate la AJOFM Satu Mare pentru munca în străinătate trebuie să se adreseze consilierului EURES din agenție pentru a fi informați cu cerințele postului, respectiv:

Perioada de selecție va avea loc la Slobozia în a doua decadă a lunii decembrie 2014 pentru a participa la interviul organizat de angajatorul din Danemarca în persoana domnului Peter Skov Johansen.

Termenul limită pentru a aplica este 1 decembrie 2014. Este obligatorie cunoașterea limbii engleze la nivel mediu. Perioada de lucru este 20 mai-10 septembrie 2015. Vârsta minimă este de 18 ani, experiența în muncă agricolă constituie avantaj.

Plata muncii este în funcție de cantitate și reprezintă 0,6 euro/kg+12,5% bani de concediu, impozitul și contribuțiile sociale se vor deduce din salariu conform legislației daneze.

Lucrătorii au ocazia de a-și dezvolta alte abilități pe lângă culesul mazărei, unii lucrători pot fi ambalatori, șoferi de autobuz/tractor, tâmplari. Lucrătorii trebuie să fie motivațI și flexibili în privința programului, toleranți și respectuoși față de colegii de echipă.

Mai multe informații despre această muncă se găsesc pe website-ul: www.greenpeas.dk. 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 11, 2014. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.