Cserey Csaba și Harry Tavitian participă la Festivalul Danube Jazz Blues, între 13-15 noiembrie

Toboşarul şi percuţionistul Cserey Csaba este invitat împreună cu Harry Tavitian la Festivalul Danube Jazz Blues care va avea loc în perioada 13 – 15 noiembrie, la Teatrul Muzical Nae Leonard din Galaţi.

csabsci si tavitianTeatrul Muzical "Nae Leonard" din Galați găzduiește în această toamnă cea de a XI-a ediție a Festivalului Internațional LEONARD, manifestare ce atrage în orașul de la Dunăre artiști și grupuri, nume importante ale vieții muzicale internaționale. În spiritul tradiției repertoriale a teatrului, reprezentațiile acoperă toate genurile spectacolului muzical, de la operă și operetă sau concert simfonic, până la spectacol de divertisment.

Ediția din acest an promovează pentru prima oară într-un mod de amploare jazz-ul și blues-ul, prin organizarea primei ediții a Festivalului Internațional "Jazz & Blues la Dunăre" ("Danube Jazz & Blues Festival"). Astfel se revine la tradiția marilor festivaluri în orașul de pe malul stâng al Dunării. Trei zile electrizante de muzică și libertate, în care publicul va fi convins încă o dată de rafinamentul și vitalitatea acestui gen muzical. Pe scena Teatrului Muzical ''Nae Leonard'' vor urca trupe și artiști din America, Germania, Croația, Austria, Bulgaria și România, confirmând și subliniind importanța celui mai important eveniment muzical din orașul Galați.

Program:

Joi, 13 noiembrie

Django Sound Quartet
Platonic Band
Trenul de noapte
Rick Estrin & The Nightcats ( U.S.A.)

Vineri 14 noiembrie

Jazzapella
Harry Tavitian & Cserey Csaba
Irina Popa & The Sinners
Cristiana Uikiza Band (Austria, Croatia)

Sâmbătă, 15 noiembrie

Orchestra Teatrului Nae Leonard
Irina Sarbu & Puiu Pascu Trio
Nicolas Simion Quartet (Germania)
Vasco the Patch ( Bulgaria)

Pretul biletelo este de 32,4 / 21,6 / 10,8 lei și se pot procura de la Teatrul Muzical ''Nae Leonard''.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 12, 2014. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.