Judeţul Satu Mare participă la Târgul de Turism al României de la București

În perioada 13-16 noiembrie 2014, Județul Satu Mare va participa la Târgul de Turism al României de la București. Acest eveniment, reunește elita firmelor de profil atât din țară cât și din întreaga lume. Ediția din primăvară a găzduit un număr de 280 de companii din domeniul turistic, atât din România precum și din alte 23 de țări. Târgul a fost vizitat atunci de peste 30.000 de persoane.

103Ajuns la cea de-a XXXII-a ediție, Târgul de Turism al României rămâne locul ideal de prezentare atât a celor mai interesante oferte și atracții turistice din România și din străinătate, cât și a accesoriilor și gadget-urilor necesare în orice vacanță. 

Standul de prezentare al Județului Satu Mare va fi amenajat cu elemente tradiționale din județ și va promova destinații turistice și va oferi informații despre întreg județul.

Participarea la târgurile de turism pentru promovarea judeţului Satu Mare face parte din strategia de dezvoltare turistică a judeţului, implementată şi finanţată de Consiliul Judeţean.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 12, 2014. Filed under Național. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.