Acțiune de voluntariat a Organizației de Tineret a PSD Satu Mare, la Grădinița ”Voinicelul”

Joi, 13 noiembrie 2014, începând cu ora 15.00, la Grădinița ”Voinicelul” din cartierul Micro 16 a avut loc o acțiune de voluntariat pentru amenajarea locurilor de joacă pentru copii. Au fost prezenți președintele Organizației Municipale PSD Satu Mare și primarul dr. Dorel Coica, împreună cu viceprimarul dr. Radu Roca și președintele Organizației Municipale de Tineret PSD Satu Mare, Ionuț Bujor.

Acțiunea s-a desfășurat la cererea directorului instituției, Mariana Toth cu ocazia recepției unor lucrări de renovare. Potrivit Marianei Toth, pentru amenajarea  spațiului de joacă a fost nevoie de nisip, care a asigurat în cantitate mare prin grija Asociației de părinți. De asemenea, a mulțumit tinerilor din Organizația PSD Satu Mare, din partea cărora a primit un ajutor nesperat de mare. Primarul dr. Dorel Coica a declarat că este mulțumit de echipa de tineret a PSD care a răspuns nevoilor grădiniței, contribuind astfel la amenajarea zonelor de joacă.

IMG_0032

IMG_0034

IMG_0035

IMG_0036

IMG_0038

IMG_0038 IMG_0039

IMG_0043

IMG_0048

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 13, 2014. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.