Depistat conducând fără permis de conducere

fara permisJoi, la ora 18.00, poliţiştii din Certeze au depistat în trafic pe raza localităţii un bărbat de 30 de ani, care conducea mopedul marca Girela. În urma controlului efectuat s-a stabilit faptul că bărbatul nu poseda permis de conducere iar mopedul nu era înmatriculat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

În cadrul acţiunilor desfăşurate joi pe raza municipiului şi a judeţului Satu Mare pentru reducerea riscului rutier şi pentru prevenirea evenimentelor rutiere, 6 conducători auto au rămas fără permise de conducere, acestea au fost reţinute pentru nerespectarea regimului legal de viteză, neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor. De asemenea au fost aplicate 200 contravenţii în valoare de 16.000 lei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 14, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.