A fost lansată broșura ”Oportunități de afaceri și investiții în județul Satu Mare”

Vineri, 14 noiembrie, în Sala mică de ședințe a Consiliului Județean Satu Mare a avut loc lansarea broșurii intitulate ”Oportunități de afaceri și investiții în județul Satu Mare”. La lansare au participat președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef, vicepreședinții Consiliului Județean, Mircea Govor și Riedl Rudolf și alți invitați.

lansare brosura consiliu judeteanAdrian Ștef a subliniat că această broșură își propune să promoveze și să prezinte potențialul natural al județului, zonele de dezvoltare precum și resursele disponibile, cu exemple de afaceri concrete pentru valorificarea întregului potențial natural și uman din județul Satu Mare. Broșura va fi distrubuită cu ocazia unor evenimente, întâlniri cu persoane din afara județului precum și la Centrul de Informare Turistică existent în clădirea Muzeului de Artă. Se vor elabora materiale asemânătoare, pentru fiecare comună din județ și localitate în parte, care vor conține oportunitățile de afaceri cu specificul local și infrastructura, în scopul elaborării de programe eficiente de investiții.

Vicepreședintele Consiliului Județean, Rudolf Riedl a spus că era nevoie de editarea acestei broșuri, care este foarte cuprinzătoare și a propus ca ea să fie tradusă în mai multe limbi, maghiară și germană, limbi care se vorbesc în țările cu care avem relații multiple. Oportunitățile enumerate vor duce la înbunătățirea și creșterea nivelului de trai al locuitorilor din județul Satu Mare.

În încheiere vicepreședintele CJ, Mircea Govor a arătat că este vorba despre o broșură mică dar bogată în conținut, consistentă și care prezintă fața județului nostru în care oamenii de afaceri pot găsi oportunități. ”Avem un județ bogat, trebuie să profităm, că în următorii doi ani până în 2016 să lăsăm ceva în urma noastră. Chem oamenii de afaceri să vină în acest județ cu multă încredere, Consiliul Județean va fi un serios sprijin pentru ei”, a declara Govor. Mircea Govor a mai spus că există și un proiect de dezvoltare a unei stațiuni balneare performante, făcând referire la o resursă împortantă care este apa termală din județ.

Lia-Florica Nicoară

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 14, 2014. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.