Tâlhărie la Şandra

furtUn bărbat din Ardud a reclamat poliţiştilor sâmbătă după amiază, faptul că 2 persoane necunoscute l-ar fi agresat şi i-ar fi sustras telefonul mobil.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Secţiei Beltiug care au efectuat investigaţii în urma cărora a rezultat faptul că sâmbătă începând cu ora 11.00 Ioan B. a desfăşurat activităţi agricole pe o parcelă de teren, pe care o deţine în afara localităţii Şandra, judeţul Satu Mare, în jurul orei 16.00 a purtat o discuţie în contradictoriu având ca subiect o turmă de oi nesupravegheată cu 2 personae de sex masculin a căror identitate nu o cunoştea, iar în urma discuţiei cei 2 l-au agresat fizic şi i-au sustras telefonul mobil marca Nokia.

Oamenii legii au reuşit identificarea autorilor  în persoana numiţilor Constantin C. de 16 ani şi Ionuţ B. de 15 ani, asupra cărora a fost găsit şi telefonul mobil care aparţinea victimei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 17, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.