Locuri de muncă prin intermediul Rețelei EURES, pentru persoanele calificate în domeniul hotelier-gastronomic care doresc să lucreze în Germania

EURES România dispune de 77 de posturi pentru lucrătorii calificați în domeniul hotelier-gastronomic, care doresc să desfășoare o activitate sezonieră în Germania, pentru care se va organiza selecție la Brașov în luna februarie 2015. Compania germană Europa Park, McDonald’s și Centrala de Mediere a Străinilor și Specialiștilor ZAV Bonn oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: bucătar (20 de posturi), ospătar (25 de posturi), personal în industria gastronomiei de sistem (20 posturi), ajutor bucătar (6 posturi) și cameristă/roomboy (6 posturi).

gyors étteremPentru ocuparea posturilor de bucătar, ospătar și personal în industria gastronomiei de sistem, sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experiență în domeniu și cunoștințe bune/foarte bune de limba germană (nivel B1/B2), precum și cunoștințe bune de limba engleză (nivel B1). Pentru posturile de ajutor bucătar și cameristă/roomboy, angajatorii germani solicită persoane care au cunoștințe de limba germană, nivel A2 – B1, precum și experiență în domeniu.

Angajarea se face pe o perioadă de 9 luni, cu posibilitate de prelungire, începând cu luna martie 2015. Salariul oferit este de 1500 – 2200 euro brut/lună pentru lucratorii calificați (bucătar, ospătar) și de 1300 – 1600 euro brut/lună pentru personalul necalificat (ajutor bucătar, cameristă/roomboy, personal în industria gastronomiei de sistem).

Programul de lucru este cu normă întreagă, iar cazarea poate fi asigurată de către angajator sau acesta poate oferi sprijin în vederea găsirii unei locuințe.

Persoanele cu domiciliul în județul Satu Mare, care corespund cerințelor posturilor oferite, se pot adresa Consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare, strada Ion Ghica. nr 36, telefon 0261 770237, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate și pentru a primi invitație de participare la selecție. Înscrierea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente:

– cerere tip (se completează la sediul Agenției de Ocupare a Forței de Muncă);
– copie act de identitate sau pașaport (valabilitate minim 6 luni);
– C.V model Europass (cu fotografie) în limba germana (Lebenslauf);
– cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);
– adeverință de la medicul de familie, cu mențiunea „Clinic sănătos/Apt pentru muncă”.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 17, 2014. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.