Laura Bota: Trebuie să ieşim din tiparele stereotipe ale statului cu mâna întinsă către Putere, către instituţii

Dragi sătmăreni! V-am invitat ieri să ieşiţi în număr mare la vot, pentru a ne exercita acest drept fundamental într-o democraţie consolidată, parte a civilizaţiei europene. Personal, am votat pentru viitorul nostru şi mai ales al copiilor noştri, pentru o viaţă mai bună şi un trai decent al vârstnicilor.

997088_871247766273055_6623806653827429786_nVă mulţumesc tuturor acelora dintre voi care mi-aţi ascultat rugămintea, dar şi celor care nu v-aţi prezentat la urne, pentru că aşa aţi considerat, aşa a fost opţiunea dumneavoastră. Fiecare dintre noi am putut ieri sa ne exprimăm încrederea pentru noul preşedinte al României! Rezultatele arată că decizia poporului a fost suverană, avem acum un preşedinte legitim! De acum încolo, ţine de fiecare dintre noi să ne facem mai suportabilă viaţa în comunităţile din care facem parte!

Fiecare dintre noi trebuie să fim un exemplu de schimbare. A mentalităţii, a adaptabilităţii, a gândurilor, a acţiunilor noastre! Trebuie să ieşim din tiparele stereotipe ale statului cu mâna întinsă către Putere, către instituţii, către Guvern! Trebuie să dăm fiecare dintre noi exemple de devotament, dăruire, implicare şi responsabilitate, atât în familie, cât şi la locul de muncă sau în comunitate. Numai astfel vom putea deveni mai buni, mai toleranţi, mai competitivi!

Aşa să ne ajute Dumnezeu!

Laura Diana BOTA

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 17, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.