Mihai Huzău: Tinerii reprezintă o forță care odată dezlănțuită poate face diferența

În 16 noiembrie tinerii au ieșit în număr foarte mare la vot. Un caz fără precedent în ultimii 14 ani. Au ieșit la vot pentru ca s-au simțit jigniți și ofensați de atitudinea domnului Ponta și de campania murdară dusă de acesta. Candidatul PSD ne spunea cu nonșalanță cât de bine trăim în România, cât de bine vor fi organizate alegerile în diaspora pentru turul doi și cât de bine ne va fi odată ce va ajunge președinte. Afirmații care nu doar ca au deranjat, ci au reușit să scoată lumea în stradă protestând împotriva corupției, protestând pentru democrație.

Mihai HuzauFalsitatea, minciuna și incompetența guvernului Ponta le-a fost fatală!

Tinerii au demonstrat că nu sunt doar o masă de manevră ușor de manipulat, ci reprezintă o forță care odată dezlănțuită poate face diferența. Tinerii au ales un președinte onest, simplu, a carui singură carte de vizită sunt faptele. Iohannis a reușit să ajungă în inimile tineretului prin sinceitate, renunțând la populismul ieftin.

Avem în sfârșit un președinte pe care-l simțim aproape, în care avem încredere că va face tot ce îi stă în putință pentru noi tinerii și pentru țara noastră, pentru viitorul nostru.

Duminică, tinerii au demonstrat că nu sunt nepăsători, au demonstrat că sunt o forță, capabili să fie uniți pentru țara lor.

Sunt mândru că alături de ceilalți tineri, am reușit să ne luăm țara înapoi!

Mihai Huzău

Prim-vicepreședinte, Biroul Permanent Național ACL

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 18, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.