120 de pensionari din județul Satu Mare vor beneficia de bilete de odihnă și tratament

Potrivit directorului executiv al Casei Județene de Pensii Satu Mare, Eugenia Sabou, ultima serie de bilete de tratament destinate pensionarilor din acest an începe în data de 29 noiembrie 2014. Pentru această serie, Casei Județene de Pensii Satu Mare i-au fost repartizate un număr de 120 de bilete de tratament, în stațiuni precum 1 Mai, Bizușa, Buziaș, Căciulata, Covasna. Felix, Govora, Moneasa, Tușnad și Vatra Dornei.

eugenia sabouLista cu persoanele care au obținut bilete de tratament ca urmare a criteriilor de repartizare stabilite de Casa Națională de Pensii Publice este afișată la sediul Casei Județene de Pensii Satu Mare. Informații suplimentare se pot obține direct de la Compartimentul Bilete de Tratament sau telefonic la nr. de telefon: 0261.706827.

Persoanelor beneficiare li se vor repartiza biletele de tratament în data de 24 noiembrie, iar biletele nevalorificate vor fi distribuite în funcție de cerințe, în data de 25 noiembrie. Programul cu publicul al Compartimentului Bilete de Tratament este de luni până joi între orele 9.00 – 15.00, iar vineri programul cu publicul este între orele 9.00 – 13.00.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 19, 2014. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.