A fost suplimentat numărul patrulelor mixte de poliție și jandarmi în centrul municipiului

Prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram s-a întâlnit miercuri, 19 noiembrie 2014, cu şefii structurilor judeţene din Ministerul Afacerilor Interne, respectiv cu conducerea Poliţiei Locale Satu Mare pentru a discuta pe tema măsurilor întreprinse pe linia siguranţei şi ordinii publice, ca urmare a crimei de pe malul râului Someş.

prefectPotrivit informaţiilor aduse la cunoştinţa reprezentantului Guvernului în teritoriu, dispozitivele de ordine publică au fost reaşezate în municipiul reşedinţă de judeţ, a fost suplimentat numărul de lucrători care fac parte din patrulele mixte ale Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean şi Poliţiei Locale, patrulele fiind distribuite pe raza municipiului Satu Mare, inclusiv în zona digului râului Someş. Se desfăşoară activităţi de depistare a oricăror potenţiali suspecţi de comiterea infracţiunii de omor din data de 09.11.2014.

În acelaşi timp, toate instituţiile din subordinea Ministerului Afacerilor Interne alături de Poliţia Locală colaborează pentru valorificarea fiecărei informaţii, inclusiv pe linia sesizărilor primite din partea cetăţenilor judeţului Satu Mare. De menţionat faptul că informaţiile suplimentare despre posibilul autor al crimei sunt binevenite, însă cetăţenii trebuie să fie conştienţi că zvonul poate induce în eroare anchetatorii, iar bunul mers al cercetărilor poate fi periclitat.

Ca urmare a şedinţei de lucru, prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram doreşte să-i asigure pe cetăţeni că instituţiile statului îşi fac datoria, muncind zi și noapte pentru a prinde autorul crimei dar şi pentru a readuce liniştea pe străzile, respectiv în casele sătmărenilor.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 19, 2014. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.