Mihaela Ban de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” este noul președinte al Consiliului Județean al Elevilor

Marți, 18 noiembrie 2014 a avut loc ultima ședință a CJE Satu Mare din mandatul 2013-2014. La această ședință au participat 16 președinți ai consiliilor școlare cu drept de vot, biroul executiv și biroul de presă al actualului Consiliu Județean precum și candidații pentru noul mandat. Nu au lipsit nici coordonatorii acestui consiliu și anume profesorul Sergiu Săveanu și inspectorul școlar Nicu Sever Miclăuș.

facebook7După ce Paul Marc, președintele Consiliului Județean al acestui mandate și-a luat rămas bun de la actualul BEX și BDP pe ordinea de zi a urmat prezentarea raportului de activitate al mandatului care a fost unul productiv și plin de activități care a făcut consiliul să iasă la suprafață după o perioadă în care a stat într-un con de umbră.

După ce fiecare candidat și-a prezentat dosarul și și-a motivat candidatura, fiecare președinte a votat astefel încât Mihaela Ban de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” este noul președinte al Consiliului Județean al Elevilor, vicepreședinții sunt Iulia Feier de la Liceul Teoretic Carei și Mark Biba de la Liceul Ortodox ”Nicolae Steinhardt” iar secretar este Larisa Fedorca de la Colegiul Național ”Ioan Slavici”.

facebook28Pe departamente, au fost aleşi următorii: departamentul de cultură, educaţie şi programe şcolare – Dobrescu Matei; departamentul de comunicare şi relaţii publice – Moisa Tudor; departamentul avocatul elevului – Mununar Robert; departamentul de concursuri şcolare şi extraşcolare – Goie Anamaria; departamentul de formare şi educaţie nonformală – Gabor Delia; departamentul de sport şi programe de tineret – Fernea Remus.

În final inspectorul Nicu Sever Miclăuș a felicitat noul birou executiv și le-a urat mult succes membrilor  în noul mandat.Totodată, le-a sugerat să aibă o “cafenea a elevilor”, în care să se întâlnească la o savarină şi unde să stabilească proiecte. Ședința s-a terminat cu o poză de grup, ce completează istoria CJE Satu Mare.

facebook27

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 19, 2014. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.