A furat 1.500 metri de circuite de Transmisii Telecom Radio, între Staţiile CF Negreşti Oaş şi Bixad

cale ferataLa data de 20.11.2014, lucrătorii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Satu Mare au fost sesizaţi cu privire la faptul că între Staţiile CF Negreşti Oaş şi Bixad sunt întrerupte comunicaţiile telefonice. Oamenii legii s-au deplasat la faţa locului, iar din cercetările efectuate s-a stabilit că circuitele Transmisii Telecom Radio au fost secţionate.

Lucrătorii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Satu Mare în colaborare cu poliţiştii de ordine publică negreşteni l-au identificat în apropierea locului faptei pe Iosif F., în vârstă de 57 de ani, care folosind un patent, ar fi secţionat circuitele TTR de comunicaţii cu Reglatorul de Circulaţie, Comenzi Căi Libere şi Mişcare şi Rezervă, în lungime totală de 1.500 metri, fir de oţel, cu diametrul de 4 mm., în vederea utilizării în scop personal.

Circulaţia feroviară nu a fost pusă în pericol, nu au fost înregistrate întârzieri secţia CF în cauză fiind închisă circulaţiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere.

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 21, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.