Copil de 10 ani, complice la furt

Un tânăr de 21 de ani, care a cooptat în activitatea infracţională şi un minor de numai 10 ani, este cercetat de poliţiştii Postului de Poliţie Certeze pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

bikeUn localnic din Huta Certeze a sesizat Poliţia în cursul dimineţii trecute, reclamând că din anexa gospodăriei i-au fost furate două biciclete în valoare de 900 lei. În decurs de câteva ore, poliţiştii Postului de Poliţie din comună au depistat principalii suspecţi, Ernestin P., de 21 de ani, din Mujdeni şi un minor de 10 ani, din Turulung, care profitând de faptul că poarta de acces în curtea locuinţei şi uşa anexei erau deschise, au sustras bunurile găsite.

Datorită intervenţiei rapide a poliţiştilor prejudiciul a putut fi recuperat în totalitate, bunurile sustrase fiind restituite proprietarului păgubit. 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 26 februarie 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.