Președintele UNPR a propus ambasadorului Bulgariei în România înființarea de centre de afaceri româno-bulgare

Trei propuneri concrete au fost înaintate Exelenței Sale Aleksandar Filipov, ambasador al Republicii Bulgaria în România, cu ocazia întâlnirii delegației Uniunii Naționale a Patronatului Român, marți, 25 noiembrie 2014, la sediul ambasadei din București.

filipovRealizarea în oglindă a două centre de afaceri româno-bulgare, a unei publicații bilingve “Împreună business” și realizarea de centre de afaceri pentru energii regenerabile de o parte și de alta a graniței dintre România și Bulgaria au fost temele discutate de către cele două părți, cu propunerea de a fi puse în practică în noua sesiune de accesare a fondurilor europene 2014-2020.

“Avem exemple deosebite de ceea ce trebuie făcut pe zonele de frontieră ale României cu țările vecine, așa că propunerile noastre către mediul de afaceri bulgar, prin intermediul ambasadei Republicii Bulgaria din România, trebuie să aibă ecou și să prindă viață”, i-a spus președintele Uniunii Naționale a Patronatului Român, Ioan Lucian, ambasadorului bulgar la sfârșitul întrevederii. 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 25, 2014. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.