Ziua Naţională a României, marcată la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Satu Mare

Ziua Naţională a României a fost sărbătorită anticipat la Satu Mare vineri, 28 noiembrie, de poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, care şi-au îmbrăcat cu mândrie uniforma şi au marcat împlinirea a 96 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918.

DSCN1630Acest moment de mare însemnătate istorică a adus şi un alt prilej de sărbătoare în rândul poliţiştilor sătmăreni, cu ocazia Zilei Naţionale fiind avansaţi în grad 151 poliţişti – 31 ofiţeri şi 120 agenţi de poliţie.

Astfel, prin ordin al Viceprim-Ministrului pentru Securitate Naţională Ministrul Afacerilor Interne, pentru merite excepţionale în activitatea profesională, 31 ofiţeri de poliţie au fost avansaţi în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim.

Pentru merite deosebite în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu, au fost avansaţi în gradul profesional următor, 120 agenţi de poliţie. Poliţiştii avansaţi au fost felicitaţi de conducerea unităţii şi de colegii care i-au susţinut, bucurându-se alături de ei pentru recunoaşterea şi răsplătirea misiunilor îndeplinite cu onoare şi profesionalism.

Poliţiştii vor fi la datorie şi în zilele următoare, pentru ca niciun incident să nu afecteze desfăşurarea în siguranţă a manifestărilor dedicate Zilei Naţionale a României.

DSCN1558

DSCN1634

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 28, 2014. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.