Veta Biriș și trupa Talisman cântă la Satu Mare cu ocazia Zilei Naționale a României

Primăria Municipiului Satu Mare, Consiliul Local Satu Mare și Instituția Prefectului Satu Mare organizează luni, 1 Decembrie o serie de manifestări pentru sărbătorirea Zilei Naționale a României. Programul acestora a fost anunțat într-o conferință de presă la care au participat prefectul județului Satu Mare, Eugeniu Avram, viceprimarul Radu Roca, președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef și vicepreședintele Mircea Govor.

talismanConducerea județului a pregătit pentru sătmăreni cu ocazia zilei de 1 Decembrie un program care cuprinde concerte susținute de interpreți renumiți de muzică populară și de muzică ușoară, și un spectaculos foc de artificii, în Piața 25 Octombrie. De asemenea, tot aici se va servi fasole cu cârnați.

Prefectul Eugeniu Avram a precizat că manifestările care vor avea loc la Satu Mare de Ziua Națională a României au fost organizate împreună cu Primăria și Consiliul Local. A mulțumit atât Consiliului Județean, cât și Primăriei pentru modul în care au colaborat și au reușit să cadă de acord pentru a organiza un eveniment deosebit la nivelul județului nostru. Președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef i-a invitat pe toți sătmărenii la aceste manifestări deosebite organizate de Ziua României.

Programul manifestarilor dedicate Zilei Naționale a României:

Ora 9:45 – 11:00-Depuneri de coroane la busturile lui Mihai Viteazul, Corneliu Coposu, I.C Brătianu, Iuliu Maniu

Ora 11:30 – Sfințire și depunere de jerbe la Troița ridicată în memoria Eroilor Neamului

Ora 12:00- Ceremonialul oficial, depuneri de coroane și paradă militară la statuia Dr. Vasile Lucaciu, Recital al Corului Bărbătesc din Finteușu Mare, la statuia Dr. Vasile Lucaciu

Ora 13:00 – Spectacolul artistic la scena din Piața 25 Octombrie: Veta Biriș, Marius Ciprian Pop, veta-birisPetrică Mureșan, Maria Petca Poptean, Georgiana Marina, Nicolae Mureșan, Ioan Dordoi și Felix Galan, Florentina și Petre Giurgi, Ansamblul Cununița și Cununița Năzdrăvană, George Negrea, Trupa Harp, Park Folk Grup.

Ora 19:00 –Concert Talisman

Ora 20:00 – Foc de artificii

Ora 19:00 – Concert simfonic cu ocazia Zilei Naționale la Filarmonica ”Dinu Lipatti” – intrarea gratuită

Organizatori: Primăria Municipiului Satu Mare, Consiliul Local Satu Mare și Instituția Prefectului Satu Mare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 28, 2014. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.