Baschet: CSM Satu Mare – CSU Alba Iulia: 80-87

Elevele lui Adriana Pricop s-au duelat sâmbătă, 29 noiembrie, cu echipa CSU Alba Iulia, în cadrul primului meci pentru accederea în semifinalele Cupei României la baschet feminin. CSM Satu Mare a pierdut duelul de azi cu scorul de 80 la 87. Returul Cupei este programat pentru data de 3 decembrie, în deplasare.

Baschet2Meciul s-a jucat de la ora 13.00, în Sala de sport a LPS de pe strada Ady Endre din Satu Mare.  Primul sfert a fost câștigat de albaiulience cu scorul de 15 la 31, însă sfertul secund s-a terminat cu 24 la 24. Astfel, CSU Alba Iulia a intrat la vestiare cu un avantaj de 16 puncte în fața gazdelor (39-55).

Următoarele două sferturi au fost câștigate de CSM Satu Mare (21-20, respectiv 20-12), însă nu a fost destul pentru a ajunge din urmă echipa oaspete. La sfârșitul partidei tabela de marcaj arăta scorul de 80 la 87, în favoarea CSU Alba Iulia.

Returul cupei se va juca la Alba Iulia pe data de 3 decembrie. Pentru CSM Satu Mare au marcat: Andreea Orosz (23 de puncte), Toccara Ross (21), Flavia Ferenczi (18), Ashley Adams (9), Ramona Laza (7) și Luminița Manta (2). 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 29, 2014. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.