Suspecţi în cazul unor infracţiuni de furt, depistaţi şi anchetaţi de poliţiştii rurali

Spre exemplu, poliţiştii din Odoreu au stabilit în urma investigaţiilor efectuate că Sandor S., de 30 de ani, din Satu Mare, este principalul suspect în cazul a trei furturi din locuinţe şi autovehicule.

politia rurala

În una din locuinţe suspectul a pătruns de pe acoperişul casei şi a sustras bunuri în valoare de 500 de lei, iar   într-un alt caz, a spart geamul şi a intrat într-o casă din Odoreu, de unde a furat suma de 4.000 lei. Tot prin efracţie, prin spargerea geamului, a comis pe timp de noapte şi un furt dintr-un autoturism parcat pe Strada Republicii din Odoreu, sustrăgând o borsetă ce conţinea suma de 7.000 lei şi 310 euro.

Şi poliţiştii Postului de Poliţie Păuleşti au depistat trei suspecţi în cazul unor furturi comise în localităţile Ambud şi Amaţi. Florian C., de 23 de ani, din Ambud, este suspectat de poliţiştii rurali că a pătruns pe timp de noapte într-o dependinţă neasigurată şi a sustras un motor electric în valoare de 200 de lei, iar Vasile G. şi Adalbert G, ambii de 20 de ani, din Amaţi sunt anchetaţi pentru furtul unui suport din fier, folosit la suspendarea utilajelor agricole, din grădina unui localnic. 

În ambele cazuri în urma acţiunii poliţiştilor bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite proprietarilor păgubiţi, suspecţii fiind cercetaţi pentru furt calificat. 

 

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 17, 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.