Polițiștii au soluționat un caz de furt și unul de tâlhărie de pe raza județului

talhariePolițiștii Postului de Poliție Comunal Hodod, au fost sesizați prin plângere de către D. Dorinel, de 38 ani, din Cehu Silvaniei, județul Sălaj, despre faptul că în perioada 15-26.11.2014, autori necunoscuți i-au sustras de pe pășunea satului Lelei un balot de otavă, în greutate de 1.000 kg, cauzându-i un prejudiciu de 300 lei. În urma activităților desfășurate autorul furtului a fost identificat în persoana lui N. Andras, de 20 ani, fără ocupație, din Hodod. Susnumitul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

De asemenea, autorii tâlhăriei comise în seara zilei de 29.11.a.c., în orașul Negrești Oaș, de către trei minori cu vârste de 16 și ani, asupra unei femei în vârstă de 68 ani, au fost prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă. Față de cei doi minori în vârstă de 16 ani, Judecătoria Negrșsti Oaș a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind depuși în arestul IPJ Satu Mare, iar cel de-al treilea, în vârstă de 15 ani, este cercetat în stare de libertate.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 2, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.