Asociația culturală INEDIT 87 NORD vă invită pe 17 decembrie la spectacolul ”Așteptându-l pe Moș Crăciun”

Asociația culturală INEDIT 87 NORD a luat ființă în anul 2012, la inițiativa profesorului de muzică Sorin Berindei, cu ocazia apropierii de vârsta de pensionare. Am stat de vorbă cu prof. Sorin Berindei, președintele asociației, care ne-a prezentat structura asociației, în cadrul căreia funcționează mai multe cercuri artistice.

IMG_0002Ansamblul muzical INEDIT, cu soliști, grupuri vocale, cursuri de instrumentiști, pian și chitară, îi are ca instructori pe profesorii Sorin Berindei și Glad Berindei, percuție (tobe), instructor Gabriel–Florin Koka, cerc de desen condus de profesoara Cristina Gloria Oprișa, cerc de teatru, condus de actrițele Andreea Mocanu și Alina Negrău. În prezent, cercurile amintite ale asociației sunt frecventate de aproape 200 de copii, cu vârste cuprinse între 4 și 18 ani, practic neexistând limită de vârstă.

IMG_0025

IMG_0006

IMG_0014”Ceea ce este original și benefic pentru toți este faptul că noi ne ducem la copii în școli, ei nu trebuie să se deplaseze din cartiere unde locuiesc, iar activitatea noastră se realizează în parteneriate cu școlile și comitetele de părinți din școli. Noi îi formăm pe acești copii din punct de vedere artistic, colaborarea fiind reciprocă”, ne-a declarat profesorul Sorin Berindei-

Elevii care frecventează cercurile au parte de o pregătire artistică de specialitate pe care apoi o pun în valoare în cadrul activităților culturale din școlile în care învață. Cei interesați să se înscrie la cercurile din cadrul asociației pot lua legătura la numărul de telefon 0745240992, cu profesorul Sorin Berindei, asociația având adresa: Satu Mare str. Ialomiței nr.2, unde poate fi găsit de luni până joi, între orele 14.00 și 18.00

Spectacolul de Crăciun va avea loc în data de 17 decembrie de la ora 17.00 în sala Filarmonicii, ”Dinu Lipatti”, intrarea fiind liberă. De asemenea, în holul Filarmonicii spectatorii vor putea vizita expoziția de arte plastice ale copiilor de la cercurile de arte plastice ale asociației.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 7, 2014. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.