Polițiștii din Beltiug au confiscat 8 metri cubi de material lemnos tăiat ilegal

Polițiștii Secţiei 4 Poliţie Rurală Beltiug, au acţionat ieri, 9 decembrie a.c., pe linia sustragerii de material lemons, ocazie cu care a fost confiscată cantitatea de 8 mc lemn din specia cer şi gorun.

lemneÎn apropierea localităţii Stâna, au fost oprite, de către polițiști, doua autoutilitare, una marca Mercedes, condusă de către un bărbat de 38 de ani, şi una marca Ford, condusă de un bărbat de 44 de ani, ambii din Satu Mare, care transportau material lemnos având aviz de însoţire întocmit în data de 09.12.2014. În urma verificarii documentelor s-a stabilit că materialul lemons existent în autoutilitare nu corespunde din punct de vedere cantitativ şi al speciilor cu cel specificat în avizele de însoţire.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că materialul lemons a fost cumpărat de către cei doi conducători auto , cu suma de 700 de lei, pentru fiecare autoutilitară, de la I.Sergiu, de 24 ani, din Stâna, care l-a tăiat şi sustras fără drept din cantonul silvic Bolda.

Tânărul de 24 ani este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere fără drept şi furt de arbori.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 10, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.