„Adevărul despre droguri”, proiect derulat la Colegiul Tehnic ”Unio-Traian Vuia”

La Colegiul Tehnic ”Unio-Traian Vuia” Satu Mare se derulează  proiectul „Adevărul despre droguri” în colaborare cu Centrul de prevenire, evaluare şi consiliere Antidrog Satu Mare. Proiectul este coordonat de psiholog Irina Tămăşan, reprezentantă a CPECA Satu Mare în parteneriat cu prof. consilier Marchiş Adriana de la Colegiul „Unio-Traian Vuia”. .

P1110384Scopul proiectului este informarea şi educarea elevilor cu privire la consecinţele consumului de droguri, la riscurile asociate consumului de droguri ilegale. Grupul ţintă este format din elevi ai claselor a-XII-a care participă la activităţile organizate bilunar.

Activitatea proiectului se desfăşoară  prin realizarea a nouă sesiuni de informare prin intermediul activităţilor de tip peer to peer şi a filmului documentar.

Elevii sunt interesaţi de această temă, a drogurilor, participă activ la activităţi şi cu siguranţă la final vor fi mai informaţi, mai educaţi în privinţa acestor substanţe ilegale.

Vor putea lua decizii, în acest sens, în cunoştinţă de cauză şi sperăm că le vor lua pe cele mai bune.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 11, 2014. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.