Campania ”Săptămâna Inimilor darnice”, la Colegiul Tehnic Unio – Traian Vuia Satu Mare

Campania ”Săptămâma inimilor darnice, este un nou priej pentru voluntarii SNAC de la Colegiul Tehnic UNIO – Traian Vuia, coordonaţi de prof. consilier Marchiş Adriana,  de a-și arăta bunătatea, altruismul, compasiunea față de copiii  fără părinţi, din familii nevoiaşe, sau cu probleme de sănătate.

1Alături şi de alţi profesori inimoşi din şcoală, ca prof. Oneţ Mara, Tarţa Ioana, Bogdan Radu şi Silaghi Răzvan, voluntarii au pus mână de la mână şi-au pregătit pachete cu dulciuri, rechizite  şi jucării spre a fi oferite copiilor de la Centrul Şcolar pentru educaţie incluzivă Satu Mare.

Gazdele au primit cu bucurie cadourile oferite de voluntari și i-au întâmpinat cu colinde și cântece de iarnă.

Momente speciale au petrecut voluntarii alături de partenerii lor, copiii din clasa a-III-a şi cls.a-V-a când, au desenat, colorat şi confecționat împreună podoabe pentru pomul de iarnă, ornamente și felicitări pe care le vor oferi celor dragi.

În final, toți au servit  cozonac, sucuri și dulciuri ,bunătăți pregătite de voluntari, iar apoi au întâmpinat sărbătorile cu frumoase colinde și versuri de iarnă.

Au fost momente pline de căldură,sensibilitate, de neuitat, care sperăm că au adus o rază de speranță și fericire pe chipurile acestor copii.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 12, 2014. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.