Micii meșteșugari au creat obiecte decorative de Crăciun la Carei în a doua zi a Festivalului Magia Crăciunului

A doua zi a Festivalului Magia Crăciunului, luni, 15 decembrie 2014, la Carei, i-a surprins pe reprezentanţii Fundaţiei Centrul de Promovare a Turismului Cultural “Grof Károlyi”, Centrului Cultural şi ai Bibliotecii Municipale în Sala “Deák Endre” a Centrului Cultural, confecţionând poadoabe de Crăciun.

IMG_1338Timp de mai bine de două ore, începând cu ora 16.00, cei prezenţi au realizat globuleţe, ghirlande, oameni de zăpadă, îngeraşi, brăduleţi, podoabe origami şi multe alte minunăţii, toate în ton cu această frumoasă perioadă a anului.  La acţiune au participat elevi de la şcolile gimnaziale din oraş, însoţiţi, fie de dascăli, fie de părinţi. Fiecare copil a păstrat obiectele create şi a promis că le va folosi la împodobirea casei şi a bradului de anul acesta.

A fost realizat şi un brăduleţ al dorinţelor de Crăciun, unde fiecare şi-a creat conturul palmei şi a putut să-şi scrie dorinţa lui pentru cei dragi, de sărbători. Brăduleţul se va găsi de mâine în zona Teatrului de vară, acolo unde marţi şi miercuri continuă Festivalul de Crăciun, în aer liber, în intervalul 16-18, cu diverse jocuri, dansuri, amenajarea bradului de pluş, iar miercuri va avea loc întâlnirea mult aşteptată, cu Moşul, de la ora 17.00. 

IMG_1344

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 15, 2014. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.